SaveShare

 1 st Ägg
 1 tsk Dijonsenap
 ¼ tsk Salt
 1 tsk Vinäger
 2 dl Rapsolja
 25 g Ramslök Om du inte har ramslök kan du använda löktrav, gräslök eller vanlig lökblast
1

Hacka ramslök fint, Lägg ägg, dijonsenap och hackad ramslök i en hög bunke. Mixa slät cirka 30 sekunder.

2

Tilsätt oljan och rör stavmixern en aning uppåt och neråt så att ingredienserna blandas. Efter ca 30 sekunder är majonnäsen färdig och har blivit tjock.

3

Tillsätt eventuellt mer olja om du vill ha konsistensen fastare. Smaka av och krydda mera om det behövs. Förvaras i glasburk i kylen.

Ingredienser

 1 st Ägg
 1 tsk Dijonsenap
 ¼ tsk Salt
 1 tsk Vinäger
 2 dl Rapsolja
 25 g Ramslök Om du inte har ramslök kan du använda löktrav, gräslök eller vanlig lökblast

Instruktioner

1

Hacka ramslök fint, Lägg ägg, dijonsenap och hackad ramslök i en hög bunke. Mixa slät cirka 30 sekunder.

2

Tilsätt oljan och rör stavmixern en aning uppåt och neråt så att ingredienserna blandas. Efter ca 30 sekunder är majonnäsen färdig och har blivit tjock.

3

Tillsätt eventuellt mer olja om du vill ha konsistensen fastare. Smaka av och krydda mera om det behövs. Förvaras i glasburk i kylen.

Ramslöksmajonnäs på minuten
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]