SaveShare
 2,50 dl Riven ost
 2 dl Sesamfrön
 1 tsk Bakpulver
 2 tsk Psyllium huskSamma smak som fiberhusk
1

Sätt ugnen på 215 grader. Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Ta fram en plåt med bakplåtspapper och bred ut smeten med en sked tunt till den blir ca 30×30 cm.

2

Kör in brödet mitt i ugnen i 8 min. Sen är det klart!

3

Låt sesambrödet svalna och skär sedan till i lagom stora rutor ca 10 st

Ingredienser

 2,50 dl Riven ost
 2 dl Sesamfrön
 1 tsk Bakpulver
 2 tsk Psyllium huskSamma smak som fiberhusk

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 215 grader. Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Ta fram en plåt med bakplåtspapper och bred ut smeten med en sked tunt till den blir ca 30×30 cm.

2

Kör in brödet mitt i ugnen i 8 min. Sen är det klart!

3

Låt sesambrödet svalna och skär sedan till i lagom stora rutor ca 10 st

Platta Sesambröd
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]