SaveShare

Tips 

  • Enklast att skära pastan gör du genom att rulla ihop den avsvalnade "degen" och skär i valfri storlek. 
  • I detta recept rekommenderas färsk spenat men har du ej tillgång till det kan fryst hackad spenat.
Näringsinnehåll

Portioner 4


Mängd per portion
% dagligt värde *
Totalt fett 9g14%
Total kolhydrat 0.75g1%
Protein 7g15%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 60 g Färskost
 3 msk Pofiber
 3 st Ägg
 20 g Färsk Spenat
1

Sätt ugnen på 150 gr , Häll alla ingredienser i en mixer och mixa väl tills smeten är slät

2

Bred ut smeten på bakplåtspapper med slickepott eller spatel och lägg ett ark över och kavla lite till tills smeten är ca 20 x 30 cm

3

Grädda i ca 10–12 minuter. Låt svalna och ta sedan bort pappret.

4

Skär pastan i tunna remsor med pizzaskärare eller vass kniv. Ännu lättare är det att rulla ihop pastan på längden och klippa remsor med en sax.

Ingredienser

 60 g Färskost
 3 msk Pofiber
 3 st Ägg
 20 g Färsk Spenat

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 150 gr , Häll alla ingredienser i en mixer och mixa väl tills smeten är slät

2

Bred ut smeten på bakplåtspapper med slickepott eller spatel och lägg ett ark över och kavla lite till tills smeten är ca 20 x 30 cm

3

Grädda i ca 10–12 minuter. Låt svalna och ta sedan bort pappret.

4

Skär pastan i tunna remsor med pizzaskärare eller vass kniv. Ännu lättare är det att rulla ihop pastan på längden och klippa remsor med en sax.

LCHF Spenatpasta På Pofiber
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]