LCHF Spenatpasta På mandelmjöl

Publicerad 2021-01-10
Uppdaterad 2023-05-10
1
Lchf vänlig pasta baserad på ägg, spenat, smör, mandelmjöl och färskost. Mitt recept görs utan fiberhusk som de andra recepten innehåller och görs även nötfritt. Görs i ugnen och här är ett recept som fungerar jättebra istället för bandspaghetti som till exempel tagligatelle eller istället för lasagneplattor. Eftersom att du väljer storleken på pastan
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
20 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Ställ in ugnen på 150 grader, häll alla ingredienser i en mixer och mixa väl tills smeten blir slät.

  2. 2

    Bred ut smeten på bakplåtspappret med en slickepott eller spatel, lägg sedan ett ark bakplåtspapper ovanpå och kavla lite till så att smeten blir ungefär 20 x 30 cm.

  3. 3

    Grädda i cirka 10–12 minuter. Låt sedan svalna och ta bort pappret.

  4. 4

    Skär pastan i tunna remsor med en pizzaskärare eller vass kniv. Det blir ännu enklare om du rullar ihop pastan på längden och klipper remsor med en sax.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar