Att tänka på är att portionerna är stora och att detta är en mättsam desert
Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa. ställ sedan mandelmassan i kylen.
Blanda rumsvarmt smör tillsammans med mandelmjölet ,kardemumma och sötning. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen, ca 175 grader i 7-8 minuter.
Degen ska få färg utan att bli bränd. Ta ut och låt svalna, smula sönder till kaksmulor. (Konsistensen när man har precis tagit ur degen är annorlunda en efter den har svalnat.
Vispa grädde och mascarpone fluffigt tillsätt kardemumma och sötning.
Varva vartannat lager smulor,mandelmassa och fyllning, jag serverar med hallon och toppar med lite mandelmassa.
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa. ställ sedan mandelmassan i kylen.
Blanda rumsvarmt smör tillsammans med mandelmjölet ,kardemumma och sötning. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen, ca 175 grader i 7-8 minuter.
Degen ska få färg utan att bli bränd. Ta ut och låt svalna, smula sönder till kaksmulor. (Konsistensen när man har precis tagit ur degen är annorlunda en efter den har svalnat.
Vispa grädde och mascarpone fluffigt tillsätt kardemumma och sötning.
Varva vartannat lager smulor,mandelmassa och fyllning, jag serverar med hallon och toppar med lite mandelmassa.