LCHF Chokladoppade drömmar

Publicerad 2022-12-28
Uppdaterad 2022-12-31
0
Spröda glutenfria. sockerfria drömmar som doppas i choklad så himla gott och lyxigt. Funkar till alla årets dagar till fikat eller varför inte testa att använda dessa kakor deserter som extra Crunch.
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

11 st kakor

Kanel och kardemummadrömmar

Att doppa i

Gör så här

    Drömmarna

  1. 1

    Ta fram smöret så att det hinner bli rumsvarmt --> alternativt hyvla det med osthyvel

  2. 2

    Sätt ugnen på 175 grader

  3. 3

    Vispa sedan smöret krämigt tillsammans med sötningsmedel av valfri sort (Bäst är nicks use like sugar.)

  4. 4

    Forma degen till små bollar med hjälp av en matsked placera ut på en plåt utan att trycka ut drömmarna något

  5. 5

    Tillsätt dem torra ingredienserna + smaksättningen och blanda väl sedan tillsätter du rapsoljan och blanda tills degen går ihop

  6. 5

    Grädda ca 15 min eller tills kakorna färdig (obs är mjuka när dom kommer ut men blir spröda efter dem har svalnat)

  7. 6

    Smält choklad i vattenbad eller i micron

  8. 7

    Doppa ena hälften av kakan eller hela kakan i choklad. Låt stelna

Kommentarer (0)

Lämna feedback