Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.
Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, blanda sedan ner ägget. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen och eventuellt nötterna) och blanda till en jämn och smidig deg.
Hacka chokladen och ev nötterna i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-10 stycken. Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10 min. Låt kakorna kallna på plåten.
Timmer hittar du här; 5 Minutes
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.
Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, blanda sedan ner ägget. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen och eventuellt nötterna) och blanda till en jämn och smidig deg.
Hacka chokladen och ev nötterna i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-10 stycken. Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10 min. Låt kakorna kallna på plåten.
Timmer hittar du här; 5 Minutes
2 Comments
Lisette Sundberg
Posted on: 10 juli, 2020Hej. Rekommenderar dessa Cookies varmt. De är SUPER goda. 🙂
lagatochklart.nu
Posted on: 10 juli, 2020Vad roligt att du tyckte om receptet, tack för kommentaren ha en trevlig jul????????