SaveShare
 80 g Smör
 ½ dl sötningsmedel
 4 dl Mandelmjöl
 1 tsk xantangummi
 1 tsk Bakpulver
 1 dl Pekannötter
 100 g Mörk Choklad 70 % kakao
 ¼ tsk Salt
 1 st Ägg
1

Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, blanda sedan ner ägget. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen och eventuellt nötterna) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen och ev nötterna i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-10 stycken. Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 5 Minutes

Ingredienser

 80 g Smör
 ½ dl sötningsmedel
 4 dl Mandelmjöl
 1 tsk xantangummi
 1 tsk Bakpulver
 1 dl Pekannötter
 100 g Mörk Choklad 70 % kakao
 ¼ tsk Salt
 1 st Ägg

Instruktioner

1

Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, blanda sedan ner ägget. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen och eventuellt nötterna) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen och ev nötterna i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-10 stycken. Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 5 Minutes

LCHF Chocolate Chip Cookies
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]