SaveShare
 2 st Aubergine medelstora om det är små ta tre stycken
Fyllning 1
 250 g Ricotta
 1 dl Parmesanost riven
 ½ msk Vitlökspulver
 1 st Sallads lök + lite av blasten
 1 tsk Olivolja
 2 msk Valfritt Ajvar
Fyllning 2
 250 g Ricotta
 1 dl Parmesanost riven
 1 tsk paprika smoked
 ½ dl Soltorkade
 1 msk Tomatsås
Sås
 3,50 dl Tomatsås
 1 dl Creme Fraiche
Toppa med
 1 dl Riven Parmesanost
1

Sätt ugnen på 200 grader, Skär Aubergine ca 0,5 cm tjocka skivor på längden. Och rosta dem på en plåt ca 15 eller tills dom är mjukare

2

Hacka löken fint och blanda ihop samtliga ingredienser till fyllningen i en skål lägg lite fyllning på varje Aubergine skiva och rulla ihop gör gör processen tills Auberginen är slut.

3

Blanda ihop tomatsåsen och Creme Fraichen placera det längst underst i en ugnssäker from och Lägg rullarna ovanpå tomatsåsen toppa med riven parmesanost och grädda dem ca 20-25 min

Ingredienser

 2 st Aubergine medelstora om det är små ta tre stycken
Fyllning 1
 250 g Ricotta
 1 dl Parmesanost riven
 ½ msk Vitlökspulver
 1 st Sallads lök + lite av blasten
 1 tsk Olivolja
 2 msk Valfritt Ajvar
Fyllning 2
 250 g Ricotta
 1 dl Parmesanost riven
 1 tsk paprika smoked
 ½ dl Soltorkade
 1 msk Tomatsås
Sås
 3,50 dl Tomatsås
 1 dl Creme Fraiche
Toppa med
 1 dl Riven Parmesanost

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader, Skär Aubergine ca 0,5 cm tjocka skivor på längden. Och rosta dem på en plåt ca 15 eller tills dom är mjukare

2

Hacka löken fint och blanda ihop samtliga ingredienser till fyllningen i en skål lägg lite fyllning på varje Aubergine skiva och rulla ihop gör gör processen tills Auberginen är slut.

3

Blanda ihop tomatsåsen och Creme Fraichen placera det längst underst i en ugnssäker from och Lägg rullarna ovanpå tomatsåsen toppa med riven parmesanost och grädda dem ca 20-25 min

Aubergine cannelloni
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]