Aubergine cannelloni

Publicerad 2021-04-28
Uppdaterad 2023-05-10
1
Så goda cannellonis gjorda på rostade aubergine skivor som fylls med det man tycker om ett perfekt för dig som äter en låg kolhydratskost och saknar cannellonis för detta blir minst lika gott.
Ingredienser 15
Svårighet: Lätt
55 min

Ingredienser

4 Portioner

Fyllning 1

Fyllning 2

Sås

Toppa med

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 200 grader. Skär auberginen i cirka 0,5 cm tjocka skivor på längden. Rosta dem på en plåt i cirka 15 minuter eller tills de är mjuka.

  2. 2

    Hacka löken fint och blanda ihop samtliga ingredienser till fyllningen i en skål. Lägg lite fyllning på varje aubergineskiva och rulla ihop. Upprepa processen tills all aubergine är använd.

  3. 3

    Blanda ihop tomatsåsen och crème fraichen. Placera det längst ned i en ugnsäker form och lägg rullarna ovanpå tomatsåsen. Toppa med riven parmesanost och grädda dem i cirka 20-25 minuter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar