FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini. Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.

TweetSparaDelaDelaBigOven

Mängd 4 portioner
Förberedelsedags20 minuterTillagningstid25 minuterTotal tid45 minuter

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

2

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

Timer hittar du här: 5 Minutes

3

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Timer hittar du här: 15 Minutes

Kategori

Ingredients

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

2

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

Timer hittar du här: 5 Minutes

3

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Timer hittar du här: 15 Minutes

Zucchinipizzabotten