Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini. Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.
Tips på fyllningar
Vegetarisk: Chèvre, rostade pinjenötter, rödlök,mozzarella och ruccola (skall inte värmas)
Köttalternativ 1: Köttfärs,rödlök,champinjoner,tacokrydda och mozzarella
Köttalternativ 2: Skinka,tomater,rödlök,champinjoner,mozzarella och ruccola (skall inte värmas)
Köttalternativ 3: Salami/chorizo,rödlök,mozzarella,ruccola (skall inte värmas)
Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)
Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg
Timer hittar du här: 5 Minutes
Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.
Timer hittar du här: 15 Minutes
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)
Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg
Timer hittar du här: 5 Minutes
Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.
Timer hittar du här: 15 Minutes