Zucchinipizzabotten

Publicerad 2020-06-10
Uppdaterad 2023-05-10
1
Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini. Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.
Ingredienser 6
Svårighet: Lätt
45 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 220 grader över-/undervärme. Riv zucchinin på den grova sidan av rivjärnet. Lägg det rivna på en ren kökshandduk och vrid ut så mycket vätska som möjligt. Om du vrider för lite kan pizzan bli vattnig.

  2. 2

    Blanda de övriga ingredienserna till botten i en bunke. Fördela smeten på en bakplåtspappersklädd plåt och forma till en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i ungefär 15 minuter tills botten har fått en fin färg. Timer hittar du här: 5 minuter.

  3. 3

    Fördelar valfri topping över pizzan och ställ in den i ugnen ytterligare 10-15 minuter. Timer hittar du här: 15 minuter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar