Zucchinipizza 2.0

2021-01-19
Ett uppgraderad recept på lchf pizza botten gjord på zucchini, den bästa pizzan jag hittills har gjort som toppade alla mina förväntningar. Skillnaden från mitt tidigare recept på "zucchinipizzabotten" är att den här botten blir frasigare mer likt "vanlig pizza" eftersom att kokosmjöl används i receptet för att binda vätskan. Bästa middagstipset som kommer att toppa dina middagar
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

3 Portioner

Botten

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme, riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( vrider du för lite blir pizzan vattnig)

  2. 2

    Vispa upp äggen lätt i en bunke och tillsätt övriga ingredienser till botten. (använd gärna en sill när du tillsätter kokosmjölet frö att slippa klumpar) tryck ut zucchinipizzan på en bakpappersklädd plåt ganska tunt botten blir tjockare i ugnen och forma en pizza med hjälp av ett en slickepott . Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg. timer hittar du här: 15 minutes

  3. 3

    Fördela valfri topping (tomatsås ,tillbehör och ost ) över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min. timer hittar du här: 15 minutes