Zucchinipizza 2.0
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 220 grader över- och undervärme. Riv zucchinin på den grova sidan av rivjärnet. Lägg det rivna zucchinin på en ren kökshandduk och vrid ur vätskan så mycket som möjligt; om du vrider ur för lite blir pizzan vattnig.
-
2
Vispa upp äggen lätt i en bunke och tillsätt de övriga ingredienserna till botten. Använd gärna en sil när du tillsätter kokosmjölet för att undvika klumpar. Tryck ut zucchinipizzan på en bakpappersklädd plåt, ganska tunt – botten blir tjockare i ugnen. Forma en pizza med hjälp av en slickepott. Förgrädda pizzan i cirka 15 minuter tills botten har fått en fin färg. Timer: 15 minuter
-
3
Fördela valfri topping (tomatsås, tillbehör och ost) över pizzan och ställ in den i ugnen ytterligare 10–15 minuter. Timer hittar du här: 15 minuter.