LCHF Panpizza - Nötfritt,Proteinrik
LCHF Panpizza - Nötfritt,Proteinrik
Publicerad 2023-01-31
Uppdaterad 2023-05-10
3
Enkel, proteinrik och Nötfri Panpizza! Supergod och ganska enkelt att göra, perfekt svinn middag att använda upp äggvitorna som blev över ifrån bearnaisesåsen ? och som annars hade slängts. Toppa med det du har hemma gott både med tomatsås på eller med färskost + pesto (bianco style). Botten görs på endast 6 ingredienser som alla finns i matbutiken!
Gör så här
-
1
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
-
2
Blanda äggvitan, färskosten och osten i en annan bunke och vispa ner de torra ingredienserna till en tjock smet.
-
3
Sätt ugnen på 210 grader, över- och undervärme.
-
4
Bred ut smeten på en bakplåtsklädd plåt, cirka 3 mm tjock.
-
5
Förgrädda pizzan i 10 minuter.
-
6
Ta ut pizzabotten från ugnen och dra loss bakplåtspappret, vänd den upp och ner. Bred på valfri sås, tillsätt ost och valfri topping.
-
7
Grädda på varmluft vid cirka 225 grader i ungefär 10-15 minuter eller tills pizzan har fått en fin färg.
Kommentarer (1)
5 out of 5 stars
Såå gott!