LCHF Panpizza - Nötfritt,Proteinrik

Publicerad 2023-01-31
Uppdaterad 2023-01-31
1
Enkel, proteinrik och Nötfri Panpizza! Supergod och ganska enkelt att göra, perfekt svinn middag att använda upp äggvitorna som blev över ifrån bearnaisesåsen ? och som annars hade slängts. Toppa med det du har hemma gott både med tomatsås på eller med färskost + pesto (bianco style). Botten görs på endast 6 ingredienser som alla finns i matbutiken!
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
35 min

Ingredienser

2 Portioner

Pizzabotten

Toppning Förslag

Gör så här

  1. 1

    Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke .

  2. 2

    Rör i hop äggvitan ,färskosten och osten i en annan bunke och vispa i dom torra ingredienserna tlll en tjock smet.

  3. 3

    Sätt ugnen på 210 grader under över värme

  4. 4

    Bre ut smeten på en bakplåtsklädd plåt ca 3 mm tjockt

  5. 5

    Förgrädda pizzan i 10 min

  6. 6

    Ta ut pizzan botten ifrån ugnen och dra loss bakplåtspappret vänd den upp och ner. Bre på valfri sås + ost + toppning.

  7. 7

    Grädda på varmluft ca 225 grader i ca 10-15 min eller tills pizzan har fått fin färg.

Kommentarer (1)

Lämna feedback

5 out of 5 stars

Såå gott!

Såå gott!