LCHF Panpizza - Nötfritt,Proteinrik
LCHF Panpizza - Nötfritt,Proteinrik
Publicerad 2023-01-31
Uppdaterad 2023-01-31
1
Enkel, proteinrik och Nötfri Panpizza! Supergod och ganska enkelt att göra, perfekt svinn middag att använda upp äggvitorna som blev över ifrån bearnaisesåsen ? och som annars hade slängts. Toppa med det du har hemma gott både med tomatsås på eller med färskost + pesto (bianco style). Botten görs på endast 6 ingredienser som alla finns i matbutiken!
Gör så här
-
1
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke .
-
2
Rör i hop äggvitan ,färskosten och osten i en annan bunke och vispa i dom torra ingredienserna tlll en tjock smet.
-
3
Sätt ugnen på 210 grader under över värme
-
4
Bre ut smeten på en bakplåtsklädd plåt ca 3 mm tjockt
-
5
Förgrädda pizzan i 10 min
-
6
Ta ut pizzan botten ifrån ugnen och dra loss bakplåtspappret vänd den upp och ner. Bre på valfri sås + ost + toppning.
-
7
Grädda på varmluft ca 225 grader i ca 10-15 min eller tills pizzan har fått fin färg.
Kommentarer (1)
5 out of 5 stars
Såå gott!
Såå gott!