Zucchinipizza 2.0
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Botten
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 220 grader över- och undervärme. Riv zucchinin på den grova sidan av rivjärnet. Lägg det rivna zucchinin på en ren kökshandduk och vrid ur vätskan så mycket som möjligt; om du vrider ur för lite blir pizzan vattnig.
-
2
Vispa upp äggen lätt i en bunke och tillsätt de övriga ingredienserna till botten. Använd gärna en sil när du tillsätter kokosmjölet för att undvika klumpar. Tryck ut zucchinipizzan på en bakpappersklädd plåt, ganska tunt – botten blir tjockare i ugnen. Forma en pizza med hjälp av en slickepott. Förgrädda pizzan i cirka 15 minuter tills botten har fått en fin färg. Timer: 15 minuter
-
3
Fördela valfri topping (tomatsås, tillbehör och ost) över pizzan och ställ in den i ugnen ytterligare 10–15 minuter. Timer hittar du här: 15 minuter.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Zucchinipizza 2.0
Hur lång tid tar det att laga Zucchinipizza 2.0?
Det tar totalt 40 minuter att laga Zucchinipizza 2.0. Förberedelserna tar cirka 12 minuter och tillagningen tar ungefär 28 minuter.
Hur många portioner ger receptet Zucchinipizza 2.0?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Zucchinipizza 2.0 glutenfritt?
Zucchinipizza 2.0 verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Zucchinipizza 2.0?
De huvudsakliga ingredienserna i Zucchinipizza 2.0 är: Riven ost, Riven zucchini , Ägg, Kokosmjöl , Salt. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Zucchinipizza 2.0?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Zucchinipizza 2.0 håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Zucchinipizza 2.0?
Zucchinipizza 2.0 innehåller ingredienser som Kokosmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.