LCHF Pan pizza a la bianco
LCHF Pan pizza a la bianco
Publicerad 2023-03-13
Uppdaterad 2023-05-10
4
Pan pizza för oss som äter LCHF, gjord utan nötter på äggvita extra mycket protein och ett perfekt svinnsmart recept om du har massor av äggvita hemma. Denna gång ej med tomatsås utan i bianco stil
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 210 grader med över- och undervärme.
-
2
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
-
3
Vispa upp äggvitan, tillsätt färskosten och osten. Vispa sedan i de torra ingredienserna till en tjock smet.
-
4
Bred ut smeten på en bakplåtsklädd plåt, cirka 2-3 mm tjock.
-
5
Förgrädda pizzan i 10 minuter.
-
6
Ta ut pizzabotten från ugnen och dra loss bakplåtspappret, vänd den sedan upp och ner.
-
7
Blanda färskosten med peston och parmesanosten. Bred ut färskostblandningen över hela pizzan.
-
8
Strö över osten och lägg på hackad svamp, salami och valnötter.
-
9
Grädda pizzan på varmluft vid ungefär 225 grader i cirka 10-15 minuter, eller tills den har fått en fin färg.
-
Servera med ruccola strödd över och en god sås.