Zucchini bröd
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 180 grader. Riv zucchinin på den grova sidan av rivjärnet och använd en ren kökshandduk för att vrida ut vätskan från zucchinin. Pressa ut så mycket vätska som möjligt.
-
2
Vispa äggen i en skål. Blanda sedan i de återstående ingredienserna.
-
3
Smörj och "bröa" en brödform (jag använder pofiber) eller använd bakplåtspapper. Häll sedan i smeten. Toppa med vallmofrön.
-
4
Ställ in i ugnen i 40-45 minuter i mitten av ugnen. Ta ut och låt svalna. Timer: 45 minuter
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Zucchini bröd
Hur lång tid tar det att laga Zucchini bröd?
Det tar totalt 50 minuter att laga Zucchini bröd. Förberedelserna tar cirka 15 minuter och tillagningen tar ungefär 35 minuter.
Hur många portioner ger receptet Zucchini bröd?
Detta recept ger 14 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Zucchini bröd glutenfritt?
Zucchini bröd verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Zucchini bröd?
De huvudsakliga ingredienserna i Zucchini bröd är: Färskost, Ägg, Fiberhusk, Zucchini , Solroskärnor . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Zucchini bröd?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Zucchini bröd håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Zucchini bröd?
Zucchini bröd är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.