Vispad brieost med Äpple,lök och gurka

Publicerad 2024-03-26
Uppdaterad 2024-03-26
0
Vispad brieost är fantastiskt gott, även för dig som är en "brieostskeptiker". Det här receptet kommer från min serie "365 sätt att njuta" och är ett perfekt tilltugg eller en förrätt som kommer att imponera på dina gäster.
Ingredienser 7
Svårighet: Lätt
20 min

Ingredienser

3 Portioner

Toppningen

Gör så här

  1. 1

    Skär bort kanterna från brieosten.

  2. 2

    Dela äpplet i mindre bitar och finhacka en silverlök samt en vitlöksklyfta.

  3. 3

    Stek i smör tills äpplena nästan är helt mjuka och löken har fått en fin färg.

  4. 4

    Hacka toppingen av cornichons och pekannötter.

  5. 5

    Mixa brieosten tillsammans med lite färskost i en matberedare till en slät kräm.

  6. 6

    Bred ut brieosten i botten och toppa med äpplena, nötterna och gurkan.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar