Trysundasås

Publicerad 2023-01-15
Uppdaterad 2024-08-26
6
Trysundasås är en sås som smaksätt med dill och gräslök helt magisk att servera till vit fisk som torsk eller till lax . Funkar även att Servera som kall och såsen är färdig under 10 minuter!
Ingredienser 8
Svårighet: Lätt
9 min

Ingredienser

1 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Gör så här

  1. 1

    Riv skalet från citronen.

  2. 2

    Tillsätt samtliga ingredienser i såsen, låt den koka upp och sjuda i 5 minuter.

  3. Servera såsen direkt till valfri fisk. Den fungerar även att servera kall.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Trysundasås

Hur lång tid tar det att laga Trysundasås ?

Det tar totalt 9 minuter att laga Trysundasås . Förberedelserna tar cirka 3 minuter och tillagningen tar ungefär 6 minuter.

Hur många portioner ger receptet Trysundasås ?

Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Trysundasås glutenfritt?

Trysundasås verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Trysundasås ?

De huvudsakliga ingredienserna i Trysundasås är: Grädde, Creme fraiche, Fiskbuljongtärning, Fryst hackad dill, Fryst hackad gräslök . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Trysundasås ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Trysundasås håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Trysundasås ?

Trysundasås är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.