Gör så här
-
1
Riv vitlöken fint.
-
2
Blanda vitlöken med äggulan.
-
Vispa för hand eller med elvisp och tillsätt raps- och olivolja droppvis tills majonnäsen tjocknar.
-
Smaksätt med citronjuice samt salt och peppar.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Spansk Aioli på äggula
Hur lång tid tar det att laga Spansk Aioli på äggula ?
Det tar totalt 15 minuter att laga Spansk Aioli på äggula . Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 11 minuter.
Hur många portioner ger receptet Spansk Aioli på äggula ?
Detta recept ger 2 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Spansk Aioli på äggula glutenfritt?
Spansk Aioli på äggula verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Spansk Aioli på äggula ?
De huvudsakliga ingredienserna i Spansk Aioli på äggula är: God olivolja , Rapsolja , Äggula Medelsort, Citron juice , Vitlöksklyftor. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Spansk Aioli på äggula ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Spansk Aioli på äggula håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Spansk Aioli på äggula ?
Spansk Aioli på äggula är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.