Sommar paj utan pajdeg
Gör så här
-
1
Ställ ugnen på 200 grader, smörj en pajform och lägg den rivna osten i botten.
-
2
Vispa ägg och grädde i en bunke. Tillsätt sedan kryddorna. Hacka tomater och dela fetaosten i mindre bitar, och tillsätt i äggsmeten.
-
3
Häll äggstanningen över den rivna osten och ställ in i ugnen i 20-25 minuter tills pajen har fått en fin färg och är fast. Låt sedan pajen svalna något innan servering. Timer hittar du här: 25 minuter.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Sommar paj utan pajdeg
Hur lång tid tar det att laga Sommar paj utan pajdeg?
Det tar totalt 40 minuter att laga Sommar paj utan pajdeg. Förberedelserna tar cirka 12 minuter och tillagningen tar ungefär 28 minuter.
Hur många portioner ger receptet Sommar paj utan pajdeg?
Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Sommar paj utan pajdeg glutenfritt?
Sommar paj utan pajdeg verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Sommar paj utan pajdeg?
De huvudsakliga ingredienserna i Sommar paj utan pajdeg är: Riven ost , Ägg, Grädde, Lökpulver, Paprikapulver . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Sommar paj utan pajdeg?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Sommar paj utan pajdeg håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Sommar paj utan pajdeg?
Sommar paj utan pajdeg är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.