Keso paj utan pajdeg

Publicerad 2021-04-17
Uppdaterad 2023-05-10
5
Keso paj är nyttigt och supergott! görs helt utan pajdeg prefekt för dig som äter lchf detta är en mycket lättlagad och enkel rätt som du lätt kan anpassa efter det du har hemma. Funkar utmärkt att byta ut baconet mot kassler och tillsätta valfria färska örter om det önskas.
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

5 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Ställ ugnen på 220-225 grader. Vispa ihop keso, ägg, salt, svartpeppar och eventuella andra kryddor du föredrar tills allt är väl blandat.

  2. 2

    Hacka löken, riv morötterna och skär baconet/fläsket i småbitar. Rör ner den hackade löken, de rivna morötterna och baconet/fläsket i kesosmeten (som du gärna steker tills de blir knapriga eller har fått en fin färg) och tillsätt även osten.

  3. 3

    Häll smeten i en pajform och grädda mitt i ugnen i cirka 25-30 minuter. Servera gärna med sallad.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar