FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Enkel LCHF Vänlig paj med smak av sommaren strunta i all tid med att göra en pajdeg och testa att göra denna paj där botten består av riven ost. Hur enkelt låter inte det ?
Fyllningen består bland annat av körsbärstomater ,fetaost och basilika . Fyllningen kan såklart varieras och smaksättas med vad du tycker om eller har hemma.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Tillbehör till pajen 

  • Tacolax Ugnsbakad lax med med smak av tacos som toppas med koriander och tunn skivad rödlök. 
  • Vitlöksmajonäs    Supergod och enkel vitlöksmajonnäs på minuten som görs på helt ägg med hjälp av en stavmixer.

 

 

Portioner4 Portioner
Förberdelse15 minuterTillagningstid25 minuterTotal Tid40 minuter

Botten
Fyllning

1

Sätt ugnen på 200 gr , Smörj en pajform och lägg i den rivna osten i botten.

2

Vispa ägg och grädde i en bunke tillsätt sedan kryddorna,Hacka tomater och dela fetaosten i mindre bitar tillsätt i äggsmeten .

3

Häll över äggstanningen över den riven osten ställ in i ugnen i 20-25 min Till pajen har fått fin färg och är fast, låt sedan pajen svalna något innan servering .

Timer hittar du här; 25 Minutes

Kategori

Ingredienser

Botten
Fyllning

Vägbeskrivning

1

Sätt ugnen på 200 gr , Smörj en pajform och lägg i den rivna osten i botten.

2

Vispa ägg och grädde i en bunke tillsätt sedan kryddorna,Hacka tomater och dela fetaosten i mindre bitar tillsätt i äggsmeten .

3

Häll över äggstanningen över den riven osten ställ in i ugnen i 20-25 min Till pajen har fått fin färg och är fast, låt sedan pajen svalna något innan servering .

Timer hittar du här; 25 Minutes

Sommar paj utan pajdeg
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 3 Average: 3.3]