Enkel LCHF Vänlig paj med smak av sommaren strunta i all tid med att göra en pajdeg och testa att göra denna paj där botten består av riven ost. Hur enkelt låter inte det ?
Fyllningen består bland annat av körsbärstomater ,fetaost och basilika . Fyllningen kan såklart varieras och smaksättas med vad du tycker om eller har hemma.
Tillbehör till pajen
- Tacolax Ugnsbakad lax med med smak av tacos som toppas med koriander och tunn skivad rödlök.
- Vitlöksmajonäs Supergod och enkel vitlöksmajonnäs på minuten som görs på helt ägg med hjälp av en stavmixer.
Sätt ugnen på 200 gr , Smörj en pajform och lägg i den rivna osten i botten.
Vispa ägg och grädde i en bunke tillsätt sedan kryddorna,Hacka tomater och dela fetaosten i mindre bitar tillsätt i äggsmeten .
Häll över äggstanningen över den riven osten ställ in i ugnen i 20-25 min Till pajen har fått fin färg och är fast, låt sedan pajen svalna något innan servering .
Timer hittar du här; 25 Minutes
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 gr , Smörj en pajform och lägg i den rivna osten i botten.
Vispa ägg och grädde i en bunke tillsätt sedan kryddorna,Hacka tomater och dela fetaosten i mindre bitar tillsätt i äggsmeten .
Häll över äggstanningen över den riven osten ställ in i ugnen i 20-25 min Till pajen har fått fin färg och är fast, låt sedan pajen svalna något innan servering .
Timer hittar du här; 25 Minutes