Snabb hallon dessert i glas

Publicerad 2023-04-23
Uppdaterad 2023-05-10
0
Hallon i botten granola och Vispad Vanilj-crème fraiche svårare blir det inte! klar på max 10 minuter och du har en egengjord granola till hands. Toppa gärna med mynta blad eller citronmeliss och njut som dessert
Ingredienser 6
Svårighet: Lätt
9 min

Ingredienser

2 Portioner

Övriga ingredienser

Vanilj-crème fraiche

Gör så här

  1. 1

    Tillsätt alla ingredienser i en bunke och vispa med elvisp i cirka 4-6 minuter, eller tills den blir krämig, fluffig och tjocknar.

  2. 2

    Lägg hallonen i botten av glasen, strö över cirka 1 matsked granola per glas och toppa med krämen. Toppa med de återstående hallonen och strö över lite mer granola. Avsluta med att toppa med färska myntablad.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar