Rotsellerigratäng

Publicerad 2023-06-07
Uppdaterad 2023-06-07
1
I första delen av "365 sätt att njuta" lär jag dig ett nytt sätt att använda Rotselleri och Kålrot som med några få steg blir en magisk Gratäng perfekt till sommarens alla grillkvällar? Spara receptet för att inte missa att testa det.
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
65 min

Ingredienser

2 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Skala och Hyvla rotselleri + kålrot tunt med mandolin ca 3 mm tjockt (kålroten kan uteslutas och ersättas med mer rotselleri)

  2. 2

    Vispa ihop Grädde + Creme F , samt smaksättningen

  3. 3

    Skiva Löken tunt, Och varva med rotsellerin och kålroten i en valfri ungs form

  4. 4

    Sätt ugnen på 190 grader

  5. 5

    Häll över gräddmixen och tillaga tills fin färg och grönsakerna mjuknat ca 45-50 minuter

  6. 6

    Servera njut till grillat eller till en vanlig tisdagslunch

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar