Rostad tomatsoppa vitlök och örter
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 200 grader, över- och undervärme.
-
2
Skär av toppen av vitlöken så att du kan klämma ut den ur skalet, häll olivolja i en ugnsäker form, lägg i hela tomater, vitlöken, delad rödlök och toppa med kryddorna.
-
3
Rosta allting cirka 30 minuter.
-
4
Ta ut formen, lägg i boursinosten och rosta ytterligare 10-15 minuter, eller tills osten har fått en fin färg och vitlöken har mjuknat.
-
5
Häll ner allt i en mixer och mixa tills det blir slätt. Tillsätt gärna mer kryddor, kanske lite torkad cayennepeppar för extra hetta, och färsk basilika för mer örtighet. Du bestämmer själv – variera smaksättningen för olika smakupplevelser.
-
5
Häll ner allt i en mixer och mixa tills det blir slätt. Tillsätt gärna mer kryddor, kanske lite torkad cayennepeppar för hetta och färsk basilika för mer örtighet. Du bestämmer – variera smaksättningen för olika smakupplevelser.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Rostad tomatsoppa vitlök och örter
Hur lång tid tar det att laga Rostad tomatsoppa vitlök och örter ?
Det tar totalt 50 minuter att laga Rostad tomatsoppa vitlök och örter . Förberedelserna tar cirka 15 minuter och tillagningen tar ungefär 35 minuter.
Hur många portioner ger receptet Rostad tomatsoppa vitlök och örter ?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Rostad tomatsoppa vitlök och örter glutenfritt?
Rostad tomatsoppa vitlök och örter verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Rostad tomatsoppa vitlök och örter ?
De huvudsakliga ingredienserna i Rostad tomatsoppa vitlök och örter är: färska tomater stora som små, Boursinost “garlic and herbs”, Hel vitlök , Pizzakrydda eller oregano, Paprika pulver. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Rostad tomatsoppa vitlök och örter ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Rostad tomatsoppa vitlök och örter håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Rostad tomatsoppa vitlök och örter ?
Rostad tomatsoppa vitlök och örter är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.