Rimmlag - för lättsaltad fisk
Gör så här
-
1
Häll vattnet i en lagom stor bunke och tillsätt saltet, vispa tills det löser upp sig.
-
2
Lägg fisken i lagen och låt den rimma i 30 minuter till 2 timmar beroende på hur mycket tid du har.
-
Torskrygg tillagas vid 125 grader i cirka 15 minuter eller till den når en temperatur på cirka 48-50 grader.
Tillagningen Tips
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Rimmlag - för lättsaltad fisk
Hur lång tid tar det att laga Rimmlag - för lättsaltad fisk?
Det tar totalt 30 minuter att laga Rimmlag - för lättsaltad fisk. Förberedelserna tar cirka 9 minuter och tillagningen tar ungefär 21 minuter.
Hur många portioner ger receptet Rimmlag - för lättsaltad fisk?
Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Rimmlag - för lättsaltad fisk glutenfritt?
Rimmlag - för lättsaltad fisk verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Rimmlag - för lättsaltad fisk?
De huvudsakliga ingredienserna i Rimmlag - för lättsaltad fisk är: Salt , Vatten. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Rimmlag - för lättsaltad fisk?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Rimmlag - för lättsaltad fisk håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Rimmlag - för lättsaltad fisk?
Rimmlag - för lättsaltad fisk är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.