Ramslökspesto med hasselnötter
Gör så här
-
1
Riv parmesanosten grovt.
-
1
Rosta hasselnötterna i ugnen på 180 grader i 8-10 minuter. Ta ut dem och låt svalna.
-
3
Mixa ihop allt utom olivoljan till en jämn pesto. Mixa sedan samtidigt som du långsamt häller i oljan tills all olja är väl integrerad.
Kommentarer (2)
5 out of 5 stars
Jolanta Koc
Andreas
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Ramslökspesto med hasselnötter
Hur lång tid tar det att laga Ramslökspesto med hasselnötter?
Det tar totalt 18 minuter att laga Ramslökspesto med hasselnötter. Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 13 minuter.
Hur många portioner ger receptet Ramslökspesto med hasselnötter?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Ramslökspesto med hasselnötter glutenfritt?
Ramslökspesto med hasselnötter verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Ramslökspesto med hasselnötter?
De huvudsakliga ingredienserna i Ramslökspesto med hasselnötter är: Färsk Ramslök , Färsk Basilika , Riven Parmesan , Rostade hasselnötter, Olivolja av god kvalitet . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Ramslökspesto med hasselnötter?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Ramslökspesto med hasselnötter håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Ramslökspesto med hasselnötter?
Ramslökspesto med hasselnötter är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.