FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Så goda och enkla platta sesambröd utan något mjöl som görs på totalt 15 minuter hur snabbt och enkelt? Du Blanda bara ihop alla ingredienser och kör dom 8 min i ugnen och du har ett enkelt bröd recept.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven
Portioner 7 portioner
Förberedelsetid5 minuterTillagningstid8 minuterTotal tid13 minuter
1

Sätt ugnen på 215 grader. Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Ta fram en plåt med bakplåtspapper och bred ut smeten med en sked tunt till den blir ca 30×30 cm.

2

Kör in brödet mitt i ugnen i 8 min. Sen är det klart!

3

Låt sesambrödet svalna och skär sedan till i lagom stora rutor ca 10 st

Kategori

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 215 grader. Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Ta fram en plåt med bakplåtspapper och bred ut smeten med en sked tunt till den blir ca 30×30 cm.

2

Kör in brödet mitt i ugnen i 8 min. Sen är det klart!

3

Låt sesambrödet svalna och skär sedan till i lagom stora rutor ca 10 st

Platta Sesambröd
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]