Parmesan rostad Majrova

Publicerad 2023-07-03
Uppdaterad 2023-09-25
0
Recept 5 i seriern "365 sätt att njuta" Här är ett nytt substitut till potatis, Härligt ugnsrostad majrova med parmesan och vitlök, persilja
Ingredienser 7
Svårighet: Lätt
48 min

Ingredienser

1 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Gör så här

  1. 1

    Skala majrovan med en potatisskalare. Dela sedan majrovan i mindre bitar eller fyrkanter; det viktigaste är att de är jämnstora.

  2. 2

    Ställ in ugnen på 190 grader, varmluft.

  3. 3

    Blanda kryddorna i en skål, tillsätt mejram och olivolja, och blanda väl så att kryddorna fördelas jämnt.

  4. 4

    Häll ner i en ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper. Rosta tills de nästan är helt mjuka, cirka 40 minuter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Parmesan rostad Majrova

Hur lång tid tar det att laga Parmesan rostad Majrova ?

Det tar totalt 48 minuter att laga Parmesan rostad Majrova . Förberedelserna tar cirka 14 minuter och tillagningen tar ungefär 34 minuter.

Hur många portioner ger receptet Parmesan rostad Majrova ?

Detta recept ger 2 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Parmesan rostad Majrova glutenfritt?

Parmesan rostad Majrova verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Parmesan rostad Majrova ?

De huvudsakliga ingredienserna i Parmesan rostad Majrova är: Majrova, Olivolja, Vitlökspulver, Torkad persilja, torkad vitlök. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Parmesan rostad Majrova ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Parmesan rostad Majrova håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Parmesan rostad Majrova ?

Parmesan rostad Majrova är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.