Parmesan rostad Majrova

Publicerad 2023-07-03
Uppdaterad 2023-09-25
0
Recept 5 i seriern "365 sätt att njuta" Här är ett nytt substitut till potatis, Härligt ugnsrostad majrova med parmesan och vitlök, persilja
Ingredienser 7
Svårighet: Lätt
48 min

Ingredienser

2 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Skala majrovan med en potatisskalare. Dela sedan majrovan i mindre bitar eller fyrkanter; det viktigaste är att de är jämnstora.

  2. 2

    Ställ in ugnen på 190 grader, varmluft.

  3. 3

    Blanda kryddorna i en skål, tillsätt mejram och olivolja, och blanda väl så att kryddorna fördelas jämnt.

  4. 4

    Häll ner i en ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper. Rosta tills de nästan är helt mjuka, cirka 40 minuter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar