Paneer Garam Masala

Publicerad 2022-12-23
Uppdaterad 2022-12-31
0
Indisk mat blir som godast vegetariskt med Paneer ost i! denna gång smaksätts grytan med Garam Masala,koriander och cayennpeppar bland annat. Rätten är full av indiska smaker och ingredienserna kan varieras efter dit tycke som att ha i spenat.
Ingredienser 19
Svårighet: Lätt
45 min

Ingredienser

5 Portioner

kryddor

Att toppa med / avsluta med

Valfritt att ha i (tillsätt i steg 5)

Gör så här

  1. 1

    Finhacka lök och vitlök.

  2. 2

    Hetta upp oljan i en stekgryta eller kastrull. Fräs lök, vitlök, garam masala (pulver), tomatpuré och resterande kryddorna 3-4 minuter.

  3. 3

    Ha i krossande tomater, Vatten, grädde, koriander färskost och buljongtärning. Låt sjuda i 15 minuter.

  4. 4

    Tärna Paneerosten och stek den i rapsolja i en stekpanna gyllene/tills fin färg.

  5. 5

    Blanda ner osten i grytan låt koka ytligare 5 minuter. Avsluta med att smaka av med salt och peppar samt ha i citronjuicen