Paneer Garam Masala
Paneer Garam Masala
Publicerad 2022-12-23
Uppdaterad 2023-05-10
1
Indisk mat blir som godast vegetariskt med Paneer ost i! denna gång smaksätts grytan med Garam Masala,koriander och cayennpeppar bland annat. Rätten är full av indiska smaker och ingredienserna kan varieras efter dit tycke som att ha i spenat.
Gör så här
-
1
Finhacka lök och vitlök.
-
2
Hetta upp oljan i en stekgryta eller kastrull. Fräs löken, vitlöken, garam masala (pulver), tomatpurén och de övriga kryddorna i 3-4 minuter.
-
3
Tillsätt krossade tomater, vatten, grädde, färsk koriander, färskost och en buljongtärning. Låt sjuda i 15 minuter.
-
4
Tärna paneerosten och stek den i rapsolja i en stekpanna tills den är gyllene och har fått en fin färg.
-
5
Blanda ner osten i grytan och låt koka ytterligare 5 minuter. Avsluta med att smaka av med salt och peppar samt tillsätt citronjuicen.