Lime och kokoskaka - LCHF
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 170 grader.
-
2
Ta zesten från limen och pressa ur juicen.
-
3
Vispa försiktigt ihop alla våta ingredienser (ägg, smör, kokosmjölk, limejuice).
-
4
Blanda alla torra ingredienser. Rör om till en jämn smet.
-
5
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd liten form, cirka 21,2 x 14,7 cm, eller en standard aluminiumform på 750 ml.
-
6
Grädda kakan i cirka 20 minuter. Ta ut den och låt svalna eller bli kall, alternativt ät den efter några minuter som "ljummen".
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Lime och kokoskaka - LCHF
Hur lång tid tar det att laga Lime och kokoskaka - LCHF?
Det tar totalt 35 minuter att laga Lime och kokoskaka - LCHF. Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Lime och kokoskaka - LCHF?
Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Lime och kokoskaka - LCHF glutenfritt?
Lime och kokoskaka - LCHF verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Lime och kokoskaka - LCHF?
De huvudsakliga ingredienserna i Lime och kokoskaka - LCHF är: Helt Ägg, Äggvita , Kokosmjölk, Smält smör eller rapsolja, Färsk lime juice . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Lime och kokoskaka - LCHF?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Lime och kokoskaka - LCHF håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Lime och kokoskaka - LCHF?
Lime och kokoskaka - LCHF innehåller ingredienser som Kokosmjölk, Mandelmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.