Saffrans fudge perfekt godis att servera till adventsmyset eller som efterrätt till julbordet. En lagom söt, god fudge som smakar tydligt av saffran och hackade söt mandlar. Receptet görs utan socker och finns nedan eller i länken i min profil
Rör ihop grädde, smör och sötningsmedel i en kastrull ch låt sjuda på med hög värme så att det små kokar I 20 min.
Rör sedan ihop rom och saffran .Låt sjuda ca 10-20 min till. Tilsätt den hackad sötmandel och häll i en bakplåtsklädd form ca 10x20 placera In i frysen till den stelnat (tar ca 1 timme)
Lyft ur pappret med fudge ur formen. Skär i små kuber förvaras i kyl eller frys.
Ingredienser
Instruktioner
Rör ihop grädde, smör och sötningsmedel i en kastrull ch låt sjuda på med hög värme så att det små kokar I 20 min.
Rör sedan ihop rom och saffran .Låt sjuda ca 10-20 min till. Tilsätt den hackad sötmandel och häll i en bakplåtsklädd form ca 10x20 placera In i frysen till den stelnat (tar ca 1 timme)
Lyft ur pappret med fudge ur formen. Skär i små kuber förvaras i kyl eller frys.