LCHF Saffrans fudge

Publicerad 2020-11-29
Uppdaterad 2023-05-10
1
saffrans fudge perfekt godis att servera till adventsmyset eller som efterrätt till julbordet. En lagom söt, god fudge som smakar tydligt av saffran och hackade söt mandlar. Receptet görs utan socker och finns nedan eller i länken i min profil
Ingredienser 6
Svårighet: Lätt
60 min

Ingredienser

10 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Blanda grädde, smör och sötningsmedel i en kastrull och låt det sjuda på medelhög värme så att det småkokar i 20 minuter.

  2. 2

    Rör sedan ihop rom och saffran. Låt sjuda i ca 10-20 minuter. Tillsätt sedan den hackade sötmandeln och häll blandningen i en bakplåtsklädd form, cirka 10x20 cm. Placera formen i frysen tills den har stelnat, vilket tar cirka 1 timme.

  3. 3

    Lyft upp fudgepappret ur formen. Skär det i små kuber och förvara i kylskåp eller frys.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar