LCHF Raggmunk i långpanna
Gör så här
-
1
Ställ in ugnen på 225 grader, varmluftsfunktion.
-
2
Blanda samman alla ingredienser (förutom morötter och rättikan) i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 minuter.
-
3
Riv morötter och rättika grovt med rivjärn. Vrid ur all vätska från rättikan.
-
4
Vänd ner morötterna och rovan i pannkakssmeten.
-
5
Smörj en stor plåt eller ugnsform (ju tunnare, desto godare!)
-
6
Häll ner smeten i plåten eller ugnsformen. Lägg på baconet och grädda på näst högsta ugnsgallret i 15-20 minuter eller tills den är färdiggräddad och baconet har fått fin färg.
Kommentarer (2)
5 out of 5 stars
Gunnel
Andreas
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om LCHF Raggmunk i långpanna
Hur lång tid tar det att laga LCHF Raggmunk i långpanna ?
Det tar totalt 30 minuter att laga LCHF Raggmunk i långpanna . Förberedelserna tar cirka 9 minuter och tillagningen tar ungefär 21 minuter.
Hur många portioner ger receptet LCHF Raggmunk i långpanna ?
Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är LCHF Raggmunk i långpanna glutenfritt?
LCHF Raggmunk i långpanna verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till LCHF Raggmunk i långpanna ?
De huvudsakliga ingredienserna i LCHF Raggmunk i långpanna är: Bacon, Morötter, Rättika , Ägg, Grädde. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa LCHF Raggmunk i långpanna ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. LCHF Raggmunk i långpanna håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller LCHF Raggmunk i långpanna ?
LCHF Raggmunk i långpanna innehåller ingredienser som Mandelmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.