FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Glutenfria och lchf vänliga pannkakor som görs väldigt enkelt . Fiberhusken gör att smeten blir tjockare ju längre den får stå. Passar att servera med bacon och keso eller som dessert med hallon och vispad grädde.

TweetSparaDelaDelaBigOven

Mängd 3 portioner
Förberedelsedags10 minuterTillagningstid10 minuterTotal tid20 minuter

Näringsinnehåll

Serveringar 3


Belopp per portion
% Dagligt värde *
Totalt fett 32g50%
Totalt kolhydrat 0.55g1%
Kostfiber 3.4g14%
Protein 7.4g15%

* Procentiga dagliga värden är baserade på en 2 000 kalori diet. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

 

1

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 minuter.

Timmer finns här: 5 Minutes

2

Häll upp lagom med smet för en liten pannkaka. Blir de för stora kan de vara svåra att vända. Stek i stekpanna med mycket smör. Tills pannkakorna har fått fin färg.

Tips : Låt inte smeten stå och svälla för länge, då kan pannkakorna blir för tjocka och svårgräddade. Blir smeten för tjock tillsätt lite mer grädde. 

Kategori

 

Följ gärna min instagram @lagatochklart för mer inspiration  och tips 

Ingredients

Instruktioner

1

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 minuter.

Timmer finns här: 5 Minutes

2

Häll upp lagom med smet för en liten pannkaka. Blir de för stora kan de vara svåra att vända. Stek i stekpanna med mycket smör. Tills pannkakorna har fått fin färg.

Lchf-pannkakor