FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Glutenfria och lchf vänliga pannkakor som görs väldigt enkelt . Fiberhusken gör att smeten blir tjockare ju längre den får stå. Passar att servera med bacon och keso eller som dessert med hallon och vispad grädde.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner3 Portioner
Förberdelse10 minuterTillagningstid10 minuterTotal Tid20 minuter

Näring Fakta

Portioner 3


Belopp Per Portion
% Daily Value *
Totalt Fett 32g50%
Totalt Kolhydrater 0.55g1%
Kostfiber 3.4g14%
Protein 7.4g15%

* Procent dygnsvärden bygger på en 2.000 kalori diet. Din dagliga värdet kan vara högre eller lägre beroende på ditt kalori behov.

 

1

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 minuter.

Timmer finns här: 5 Minutes

2

Häll upp lagom med smet för en liten pannkaka. Blir de för stora kan de vara svåra att vända. Stek i stekpanna med mycket smör. Tills pannkakorna har fått fin färg.

Tips : Låt inte smeten stå och svälla för länge, då kan pannkakorna blir för tjocka och svårgräddade. Blir smeten för tjock tillsätt lite mer grädde. 

Kategori

 

Följ gärna min instagram @lagatochklart för mer inspiration  och tips 

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 minuter.

Timmer finns här: 5 Minutes

2

Häll upp lagom med smet för en liten pannkaka. Blir de för stora kan de vara svåra att vända. Stek i stekpanna med mycket smör. Tills pannkakorna har fått fin färg.

Lchf-pannkakor
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]