LCHF pannkakor

Publicerad 2020-05-13
Uppdaterad 2023-05-10
4
Glutenfria och lchf vänliga pannkakor som görs väldigt enkelt . Fiberhusken gör att smeten blir tjockare ju längre den får stå. Passar att servera med bacon och keso eller som dessert med hallon och vispad grädde.
Ingredienser 6
Svårighet: Lätt
20 min

Ingredienser

5 Pannkakor (medlstora)

Gör så här

  1. 1

    Mixa samman alla ingredienser i en bunke med en stavmixer för att få bort klumparna ur smeten. Låt svälla i 5 minuter. Under tiden kan värma upp stekpannan.

  2. 2

    Häll upp lagom mycket smet för en liten pannkaka. Om de blir för stora kan de vara svåra att vända. Stek dem i en stekpanna med mycket smör till dess att pannkakorna har fått en fin färg.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om LCHF pannkakor

Hur lång tid tar det att laga LCHF pannkakor?

Det tar totalt 20 minuter att laga LCHF pannkakor. Förberedelserna tar cirka 6 minuter och tillagningen tar ungefär 14 minuter.

Hur många portioner ger receptet LCHF pannkakor?

Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är LCHF pannkakor glutenfritt?

LCHF pannkakor verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till LCHF pannkakor?

De huvudsakliga ingredienserna i LCHF pannkakor är: Ägg, Grädde, Vatten , Fiberhusk, Smält Smör eller Smör och raps. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa LCHF pannkakor?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. LCHF pannkakor håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller LCHF pannkakor?

LCHF pannkakor är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.