LCHF Key lime pie i glas
Gör så här
-
1
Tillsätt alla ingredienser till "Limecurden" och låt den koka upp och sedan småbubbla på medelvärme i ca 15 minuter. Låt svalna något
-
2
Vispa ihop limecurden med Färskosten + limeskal till en fluffig kräm. Placera i kylen tills vidare.
-
1
Sätt ugnen på 170 grader
-
2
Mixa ihop mandelmjöl, smält smör, pekannötter och sötningsmedlet i en matberedare tills det går ihop till ett Grövre smul (mixa ca 15 sekunder).
-
3
Tryck ut smulet i en liten glasform eller typ aluminiumform till en jämn botten och grädda i 10 minuter. Ta ut och låt svalna.
-
4
Mixa ihop botten till ett fint smul med en matberedare.
-
1
Lägg smulorna i botten av glaset som ett lager och fyll på med krämen. Toppa eventuellt med vispad grädde samt limeskal.
Limcurden
Botten
Ihopsättnig