LCHF Key lime pie i glas
Gör så här
-
1
Tillsätt alla ingredienser till limecurden och låt den koka upp. Låt den sedan småbubbla på medelvärme i cirka 15 minuter. Låt svalna något.
-
2
Vispa ihop limecurden med färskosten och limeskalet till en fluffig kräm. Placera den i kylen tills vidare.
-
1
Ställ in ugnen på 170 grader.
-
2
Blanda mandelmjöl, smält smör, pekannötter och sötningsmedel i en matberedare tills det bildar ett grövre smul (blanda cirka 15 sekunder).
-
3
Tryck ut smuldegen i en liten glasform eller eventuellt en aluminiumform till en jämn botten och grädda i 10 minuter. Ta sedan ut och låt svalna.
-
4
Mixa ihop botten till ett fint smul med en matberedare.
-
1
Placera smulorna i botten av glaset som ett lager och fyll på med krämen. Toppa eventuellt med vispad grädde och limeskal.
Limcurden
Botten
Ihopsättnig