LCHF Friterad Camembert
LCHF Friterad Camembert
Publicerad 2023-01-02
Uppdaterad 2023-05-10
1
Denna lyxiga friterade camembert som serveras med hjortron är en rätt som bara smälter på tungan. En Efterrätt som är perfekt till Högtider.
Den panerade osten blir såhär härligt gyllene och Superkrispig exakt som originalet! Serverar sedan genast tillsammans med varma hjortron.
Gör så här
-
1
Blanda riven parmesan och kokosmjöl.
-
2
Vispa ägget tillsammans med lite salt.
-
3
Doppa först camemberten på alla sidor i uppvispat ägg, sedan i parmesanblandningen och upprepa processen så att osten blir dubbelpanerad.
-
4
Placera osten på en bricka och frys den i 30 minuter.
-
5
De 10 sista minuterna i frysen kan du värma upp oljan till 180-190 grader så den är varm när du tar ut osten.
-
6
Ha ett lock till hands när du ska fritera. Fritera osten tills den får en gyllene färg på båda sidor, vilket tar ungefär 1,5-2 minuter.
-
7
Servera direkt med hjortronsylt.
Kommentarer (1)
5 out of 5 stars
Supergott! Och…jösses vad du är duktig,så ung och sådana fantastiska recept! Underbart❣️❣️
Solweig Nyström