LCHF champinjoncrêpes
Gör så här
-
1
Vispa samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 minuter.
-
2
Hetta upp en panna på hög värme med smör i, häll i cirka 1 dl smet och sänk sedan värmen till medelnivå. Vänd pannkakan så snart den ser klar ut på undersidan. Upprepa processen för varje pannkaka.
-
3
Lägg alla klara crepes på en tallrik.
-
4
Skär champinjonerna.
-
5
Stek på medelhög värme i en torr panna tills svampen släpper sin vätska.
-
6
Tillsätt samtliga ingredienser och låt dem koka ihop till en krämig sås. Ta bort från värmen och tillsätt den rivna osten. Smaka av med salt och peppar.
-
7
Smörj en ugnsform. Fördela smeten jämnt på varje pannkaka, lägg till kyckling om så önskas, vik sedan ihop dem och lägg dem i formen. Strö ost ovanpå och gratinera i ungefär 10-15 minuter.
Creps
Champinjon stuvning