LCHF champinjoncrêpes
Gör så här
-
1
Mixa samman alla ingredienser i en bunke med en stavmixer för att få bort klumparna ur smeten. Låt svälla i 5 minuter. Under tiden kan du börja med stuvningen.
-
2
Hetta upp en pannkakspanna, stek i smör och rapsolja tills fin färg på bägge sidor
-
3
Lägg alla klara crepes på en tallrik.
-
4
Skiva champinjonerna tunt samt strimla purjolöken.
-
5
Stek på medelhög värme i en torr panna tills svampen släpper sin vätska gå sen i med smör + löken .
-
6
Tillsätt samtliga ingredienser och låt koka ihop ca 10-15 tills den tjocknat. Avsluta med gå i med den rivna osten samt smaka av med salt och peppar.
-
7
Sätt ugnen på 225 grader under och över värme
-
8
Fördela Fyllningen jämnt på pannkaka, lägg till kyckling om så önskas, vik sedan ihop dem och lägg dem i formen. Strö ost ovanpå och gratinera i ca 10 minuter.
Creps
Champinjon stuvning