Lchf Bounty
Gör så här
-
1
Värm en tjockbottnad kastrull på medelhög värme, smält smöret tillsammans med sötningen och grädden, blanda ingredienserna väl.
-
2
Låt det koka upp och koka sedan i cirka 5-10 minuter. Koka på medelvärme så att det bubblar ordentligt. Rör om då och då; grädden ska tjockna och är färdig när den har reducerats något. Timer hittar du här: 10 minuter.
-
3
Tillsätt kokosflingorna och rör om så att det blir väl blandat. Låt kokosen svalna något.
-
4
Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper. Ställ i kylskåp eller frys för att låta den stelna. I frysen tar det ungefär 30 minuter, medan det i kylskåp tar cirka 2 timmar.
-
5
Koka upp grädden och tillsätt chokladen. Rör om tills chokladen har smält helt. Häll sedan chokladen över bountybotten och låt den stelna i frysen i cirka 20 minuter. Skär sedan i bitar av önskad storlek.