Lammfärsbiffar, getost och mynta
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Gör så här
-
1
Ta bort skalet från getosten och hacka myntan.
-
1
Smula ner getosten i frässmeten eller lägg en bit getost i varje biff efter att frässmeten är klar.
-
3
Blanda fräset med alla ingredienser.
-
4
Forma till ungefär 8 biffar och stek dem på medelvärme i smör och olja några minuter per sida tills de får en fin färg och är genomstekta. Du kan behöva använda locket mot slutet.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Lammfärsbiffar, getost och mynta
Hur lång tid tar det att laga Lammfärsbiffar, getost och mynta ?
Det tar totalt 25 minuter att laga Lammfärsbiffar, getost och mynta . Förberedelserna tar cirka 8 minuter och tillagningen tar ungefär 18 minuter.
Hur många portioner ger receptet Lammfärsbiffar, getost och mynta ?
Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Lammfärsbiffar, getost och mynta glutenfritt?
Lammfärsbiffar, getost och mynta verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Lammfärsbiffar, getost och mynta ?
De huvudsakliga ingredienserna i Lammfärsbiffar, getost och mynta är: Lammfärs, Ägg, Äggula, Getost (utan skalet), Hackad mynta. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Lammfärsbiffar, getost och mynta ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Lammfärsbiffar, getost och mynta håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Lammfärsbiffar, getost och mynta ?
Lammfärsbiffar, getost och mynta är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.