Krispiga Panerade zuchinibollar i air fryer
Gör så här
-
1
Vrid ur vätskan från zucchinin med en handduk, helst i två omgångar. Tillsätt sedan zucchini, kokosmjöl, riven ost och ägg i en medelstor skål. Rör om och blanda tills allt är jämnt blandat. Smaksätt med alla kryddorna och tillsätt gärna fler kryddor efter eget behov.
-
2
Rulla zucchiniblandningen till bollar och använd gärna ett matskedsmått för att göra bollarna jämnstora.
-
3
Mixa fläsksvålen i en mixer tills de har blivit till ett mjöl, eller tills de har mixats till väldigt små bitar/kross. Rulla bollarna lätt i fläsksvålen.
-
4
Baka bollarna och toppa dem med lite olivolja. Grädda dem i ugnen på 185-200 grader i cirka 20-25 minuter, eller tills de är gyllene och krispiga. Om du använder en air fryer, ställ in den på 200 grader, placera bollarna i ett lager, toppa med olivolja, och tillaga dem i cirka 8-10 minuter, eller tills de är gyllene och krispiga.