FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Nyttiga Krispiga kycklingvingar i airfryer som görs helt utan något sort mjöl som panering utan istället används endast kryddor + den hemliga ingrediensen bakpulver. Som gör att resultatet blir fanstatiskt jag kunde knappt ana att det skulle bli så himla bra. Så Har du en air fryer där hemma så ta fram den och gör detta genast du kommer inte ånga mina ord.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven
Portioner 1 portion
Förberedelsetid3 timmarTillagningstid45 minuterTotal tid3 timmar 45 minuter
Kycklingvingar frysta
1

Tina upp Kycklingvingar några timmar före användningen när vätskan har släppt så torkar du bort överflödig vätska från vingarna.

2

Blanda ihop samtliga kryddor i en bunke/skål täck vingarna lätt i kryddblandningen. Placera vingarna i air fryern (blir ca 3 omgångar) sätt den på 190 grader och kör dom ca 5-7 min per sida så när dom har fått fin färg så vänder du sida på samtliga vingar och kör ytligare 7 min eller tills dom har fått fin färg

Kategori

Ingredienser

Instruktioner

Kycklingvingar frysta
1

Tina upp Kycklingvingar några timmar före användningen när vätskan har släppt så torkar du bort överflödig vätska från vingarna.

2

Blanda ihop samtliga kryddor i en bunke/skål täck vingarna lätt i kryddblandningen. Placera vingarna i air fryern (blir ca 3 omgångar) sätt den på 190 grader och kör dom ca 5-7 min per sida så när dom har fått fin färg så vänder du sida på samtliga vingar och kör ytligare 7 min eller tills dom har fått fin färg

krispiga kycklingvingar i airfryer
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]