krispiga kycklingvingar i airfryer

Publicerad 2021-05-03
Uppdaterad 2023-06-26
26
Nyttiga krispiga kycklingvingar i airfryer som görs helt utan något sort mjöl som panering utan istället används endast kryddor + den hemliga ingrediensen bakpulver. Som gör att resultatet blir fanstatiskt jag kunde knappt ana att det skulle bli så himla bra. Så har du en air fryer där hemma så ta fram den och gör detta genast du kommer inte ånga mina ord.
Ingredienser 7
Svårighet: Lätt
225 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

    Kycklingvingar frysta

  1. 1

    Tina kycklingvingarna några timmar före användning. När vätskan har runnit av, torka bort överflödig vätska från vingarna.

  2. 2

    Blanda ihop samtliga kryddor i en bunke eller skål. Täck vingarna lätt i kryddblandningen. Placera vingarna i airfryern, vilket blir cirka tre omgångar. Sätt den på 190 grader och kör dem cirka 5-7 minuter per sida. När de har fått en fin färg, vänd på samtliga vingar och kör ytterligare 7 minuter eller tills de har fått en fin färg.

    Steg 2

Kommentarer (4)

Skriv en kommentar

5 out of 5 stars

Sååååå gott!! Hade inte lökpulver stång vitlökspulver. Frysta kycklingvingar från kycklingar som gått ute och ätit ekofoder. Hoppas ni inte köper industrikycklingar.

Ewa Angantyr

5 out of 5 stars

Varför inte använda färska??

Dusan

Jag valde eftersom att priset var billigare, men såklart blir det Godare med färska.

Andreas

5 out of 5 stars

Kan hälsa från min fyraåring att ”det här var den goooodaste kycklingen jag ätit!”