Krämig äggsallad

Publicerad 2023-04-09
Uppdaterad 2023-05-10
1
Vad sägs om en krämig äggsallad med hackad saltgurka, dijonsenap och gräslök hut gott? denna kalla sallad är perfekt att bjuda på som tillbehör på en varm sommardag eller till sillunchen på midsommar ,jul eller påsk. Kommer bli en riktig favorit för dig som älskar ägg
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
30 min

Ingredienser

2 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Lägg äggen i kokande vatten och låt dem koka i ungefär 10 minuter. Spola sedan äggen med kallt vatten. Skala och hacka dem grovt.

  2. 1

    Hacka gurkan grovt och finhacka rödlöken.

  3. 1

    Blanda gurka, gräslök, rödlök, senap, crème fraiche och färskost.

  4. 4

    Vänd ner äggen och smaksätt med örtsalt, citronzest och nymalen peppar.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar