Gurk, rättika och kålsallad
Gör så här
-
1
Skiva gurka,lök och rättika tunt, gärna med en mandolin till cirka 2 mm tjocklek. Strimla sedan kålen.
-
2
Blanda dressingen i en flaska genom att tillsätta alla ingredienser och skaka väl.
-
3
Blanda ihop dressingen med grönsakerna, nersmulad fetaost samt pistagenötter
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Gurk, rättika och kålsallad
Hur lång tid tar det att laga Gurk, rättika och kålsallad?
Det tar totalt 15 minuter att laga Gurk, rättika och kålsallad. Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 11 minuter.
Hur många portioner ger receptet Gurk, rättika och kålsallad?
Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Gurk, rättika och kålsallad glutenfritt?
Gurk, rättika och kålsallad verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Gurk, rättika och kålsallad?
De huvudsakliga ingredienserna i Gurk, rättika och kålsallad är: Skivad Gurka, Spetskål strimlad , Skivad Rättika , Gul lök eller salladslök, Färsk mynta. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Gurk, rättika och kålsallad?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Gurk, rättika och kålsallad håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Gurk, rättika och kålsallad?
Gurk, rättika och kålsallad är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.