Kokos fat bombs
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Att rulla i
Gör så här
-
1
Blanda den rumstempererade kokosoljan i en bunke tillsammans med de resterande ingredienserna. Blanda tills en klump bildas, eller använd en mixer och mixa cirka 30 sekunder tills ingredienserna har format en klump. Forma degen till bollar i valfri storlek. Om du vill ha dem stora, använd ett matskedsmått, eller för mindre bollar, använd ett teskedsmått.
-
2
Rosta kokosen på hög värme i en torr stekpanna och låt den svalna före rullningen. Rulla bollarna i den rostade kokosen och lägg dem på en tallrik som du placerar i frysen i cirka 20 minuter tills bollarna har stelnat, eller alternativt i kylen i cirka 40 minuter eller längre.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Kokos fat bombs
Hur lång tid tar det att laga Kokos fat bombs?
Det tar totalt 35 minuter att laga Kokos fat bombs. Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Kokos fat bombs?
Detta recept ger 8 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Kokos fat bombs glutenfritt?
Kokos fat bombs verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Kokos fat bombs?
De huvudsakliga ingredienserna i Kokos fat bombs är: Kokosolja , Färskost, Kokosmjöl, Sötningsmedel , Riven kokos. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Kokos fat bombs?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Kokos fat bombs håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Kokos fat bombs?
Kokos fat bombs innehåller ingredienser som Kokosmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.