FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Vill du Lyxa till din vardag? Gör då denna supergoda kladdkaka med kanel fyllning. Kladdkakan görs enkel och blir godast när den står i kylen över natten. Recept är såklart lchf vänligt och glutenfritt.

TweetSparaDelaDelaBigOven

Mängd 10 portioner
Förberedelsedags15 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid35 minuter

Kanelfyllning

1

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg och sötning så det blir riktigt poröst.Smält smör och choklad i ett vattenbad. Vänd ner choklad och smör i äggvispet.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ner det i smeten och rör om till en jämn och fin smet.Häll smeten i en smord springform( 24 cm) eller täck formen med bakplåtspapper. Vispa ihop alla ingredienser väl med elvisp till en fluffig kräm. klicka i kanelfyllningen

3

Ställ in kakan i mitten av ugnen i 10-14 minuter och ta sedan ut den och låt den svalna. Den kan se lite lös ut, men efter ett tag blir den fastare. Jag gör helst min kladdkaka kvällen innan så att den för stå över natten i kylen och gotta till sig.

Kategori

Ingredients

Kanelfyllning

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg och sötning så det blir riktigt poröst.Smält smör och choklad i ett vattenbad. Vänd ner choklad och smör i äggvispet.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ner det i smeten och rör om till en jämn och fin smet.Häll smeten i en smord springform( 24 cm) eller täck formen med bakplåtspapper. Vispa ihop alla ingredienser väl med elvisp till en fluffig kräm. klicka i kanelfyllningen

3

Ställ in kakan i mitten av ugnen i 10-14 minuter och ta sedan ut den och låt den svalna. Den kan se lite lös ut, men efter ett tag blir den fastare. Jag gör helst min kladdkaka kvällen innan så att den för stå över natten i kylen och gotta till sig.

Kladdkaka med kanelfyllning