Keso och morotsfrallor
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 200 grader.
-
2
Vispa ägg och keso några minuter. Riv morötterna på den grova sidan av rivjärnet och ta bort överflödig vätska. Tillsätt morötterna i äggsmeten.
-
3
Blanda de torra ingredienserna och vispa ihop dem med smeten. Låt svälla i 5 minuter.
-
4
Forma degen till tio lika stora frallor, lägg dem på en bakplåt klädd med bakpapper och strö över vallmofrön.
-
5
Grädda i mitten av ugnen i 30-40 minuter, eller tills frallorna har fått fin färg och är färdiggräddade.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Keso och morotsfrallor
Hur lång tid tar det att laga Keso och morotsfrallor ?
Det tar totalt 60 minuter att laga Keso och morotsfrallor . Förberedelserna tar cirka 18 minuter och tillagningen tar ungefär 42 minuter.
Hur många portioner ger receptet Keso och morotsfrallor ?
Detta recept ger 10 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Keso och morotsfrallor glutenfritt?
Keso och morotsfrallor verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Keso och morotsfrallor ?
De huvudsakliga ingredienserna i Keso och morotsfrallor är: Ägg, Morötter, Keso, Bakpulver, Mandelmjöl. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Keso och morotsfrallor ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Keso och morotsfrallor håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Keso och morotsfrallor ?
Keso och morotsfrallor innehåller ingredienser som Mandelmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.