Keso à la Malta

Publicerad 2020-12-05
Uppdaterad 2023-05-10
1
Keso à la malta ett lchf vänligt alternativ istället för ris à la malta. Smakar så gott och valfri smaksättning. Vill man ha mer textur kan man tillsätta ca 1 tsk chiafrön.
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
20 min

Ingredienser

6 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Gör så här

  1. 1

    Vispa grädden fluffig med en elvisp, blanda sedan i keso, vanilj och eventuell sötning. Blanda ordentligt och ställ blandningen i kylskåpet fram till servering, minst cirka 10-15 minuter. Servera kesofrutten med färska bär och chiasylt.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Keso à la Malta

Hur lång tid tar det att laga Keso à la Malta?

Det tar totalt 20 minuter att laga Keso à la Malta. Förberedelserna tar cirka 6 minuter och tillagningen tar ungefär 14 minuter.

Hur många portioner ger receptet Keso à la Malta?

Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Keso à la Malta glutenfritt?

Keso à la Malta verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Keso à la Malta?

De huvudsakliga ingredienserna i Keso à la Malta är: Keso, Vispgrädde, Vaniljpulver , Kanel, Sötningsmedel . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Keso à la Malta?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Keso à la Malta håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Keso à la Malta?

Keso à la Malta är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.